Torin C-junioreilla todellinen taistelupäivä

Torin C-junioreilla todellinen taistelupäivä

Loviisan Torin C-junioreiden haastajasarja jatkui sunnuntaina Ruskeasuolla. Luvassa oli rankka päivä, sillä viime hetken pois jääntien takia peleihin lähti maalivahti ja seitsemän pelaajaa.

Blackbirds Musta – Tor
Avausvastustaja oli sarjassa ilman tappioita pelannut Blackbirds Musta, joka edellisessä kohtaamisessa voitti Loviisan 8-0. Tor lähti peliin puolustusvoittoisella taktiikalla. Kolmen minuutin pelin jälkeen Loviisa sai ylivoiman, mutta sitä ei pystytty hyödyntämään. Kuitenkin muutama sekunti sen jälkeen kun Blackbirds oli tullut täysilukuiseksi, iski Jerry Jakobsson Jesse Holmbergin syötöstä kaukovedon verkkoon ja Tor johtoon 0-1.

Blackbirds nosti kierroksia ja mylly pyöri Loviisan päädyssä, mutta enempää ei erässä maaleja nähty joten erätauolle Loviisan johtaessa 0-1.

Toisessa erässä pelin henki oli selvä. Blackbirds painosti ja Tor puolusti. Loviisan Torin päässä blokattiin aivan käsittämätön määrä vetoja ja käytännössä kaikki poikittaissyötöt saatiin katkaistua. Loviisa puolusti kuin hurmiossa ja vastaavasti Blackbirdsin pelaajien turhautuminen kasvoi. Pelaajille kertyi hirmuvaihtoja, mutta vaihdosta vaihtoon pojat jaksoivat raataa. Toinen erä oli maaliton ja päätöserään kaikkien yllätykseksi lukemissa 0-1.

Kolmannessa meno jatkui samanlaisena. Loviisa ei juuri vastaiskuihin kyennyt lähtemään, sillä jalka painoi, mutta omassa päässä kaikki voiman rippeet herutettiin esiin ja armoton blokkaus ja puolustuspeli jatkui. Torjuntoja ei näissä peleissä lasketa, mutta maalivahti Emil Jaatiselle niitä kertyi hirmuinen määrä. Blackbirds pääsi ylivoimalle 36 minuutin kohdalla, mutta sekin selvitettiin.

Kun peliä oli jäljellä enää kolme minuuttia, upposi vimein Blackbirdsin kaukoveto sisään ja peli tasoihin. Blackbirds haki voitto-osumaa vimmatusti, mutta Tor kuitenkin kesti pelin loppuun saakka ja otti pisteen kovalta joukkueelta loppulukemin 1-1.
– Käsittämätön taistelu, uskomatonta, totesivat vastustajan ja paikalla olleiden muiden joukkueiden edustajat pelin päätyttyä.

 

Tor – TU
Parin tunnin jälkeen oli toisen pelin vuoro. Akut olivat aika lailla tyhjät ja vastustaja TU:lle peli oli päivän ensimmäinen eli pääsivät peliin tuorein jaloin. Loviisan puolustuspelistä paras terä oli tylsynyt ja etenkin omassa päässä vastustajan poikittaissyötöt menivät läpi ja kaveri pääsi lyömään komeita reppuja suoraan syötöstä.

Ottelun puoleen väliin saakka Tor piti pelin kuitenkin tasaisena molempien onnistuessa vuoro tahtiin. Päätöserään mentiin lukemissa 6-7. Liike hiipui ja hiipui ja kun kaikki voimat ja vähän ylikin oli käytetty, vei TU kolmannen erän 0-2 ja koko pelin 6-9.

Kahdella vaihtomiehellä erityisesti ensimmäisen pelin taistelu kovaa vastustajaa vastaan oli uskomaton suoritus. C-junnuilla sarjapeleissä alkaa hiihtolomatauko ja seuraava turnaus pelataan 3.3. Klondyke Areenalla Keravalla.

Blackbirds Musta – Tor 1-1 (0-1)(0-0)(1-0)
Jerry Jakobsson 1+0
Jesse Holmberg 0+1
Rasmus Ståhl
Juuso Suomalainen
Petteri Turto
Martin Björkell
Jasper Ollas
Emil Jaatinen (mv)

Tor – TU 6-9 (3-3)(3-4)(0-2)
Juuso Suomalainen 2+1
Jerry Jakobsson 2+0
Martin Björkell 1+1
Jasper Ollas 1+0
Rasmus Ståhl 0+1
Petteri Turto 0+1