Loviisa Torin C-junioreilla sabaturnaus

Loviisan Torin C-juniorit pelasivat viime viikonloppuna kaksi ottelua Helsingin Ruskeasuolla. Vastassa olivat EräViikingit East ja SB Vantaa White

EräViikingit East – Tor
Tori lähti turnaukseen kahdella hyökkäysketjulla ja kolmella puolustajalla eli yhteensä 9 kenttäpelaajalla. Vastustaja EräV oli kirjannut pöytäkirjaan maksimimäärän eli 20 pelaajaa. Avauserässä Torin liike oli hyvää ja EräV oli vaikeuksissa. Erityisesti Juuso Suomalainen oli pelipäällä ja neljän minuutin jälkeen Juuso upottikin pallon vastustajan verkkoon. Syötön tarjoili Jesse Holmberg. Reilu kaksi minuutti edellisestä ja Juuso onnistui toistamiseen. Syöttäjänä oli Petteri Turto.

Kului jälleen pari minuuttia ja Tor iski kolmannen osuman. Martin Björkell antoi vasemmasta laidasta namupassin maalin eteen, mistä Axel Ahoranta napautti pallon varmasti sisään. Juuso Suomalaisen maalinälkä oli edelleen kova ja hattutemppu syntyikin jo avauserässä. Syötön antoi puolustajana dominoinut Jerry Jakobsson. EräV rikkoi kuparisensa erän lopussa ja erätauolle siirryttiin Torin johtaessa maalein 1-4

Toisessa erässä EräV pääsi paremmin peliin sisään. Tilanteita nähtiin molemmissa päissä ja kumpainenkin joukkue onnistui kerran. EräV:llä oli paikkansa, mutta maalissa Emil Jaatinen pelasi hyvän pelin. Torin maalista toisessa erässä vastasi, yllätys yllätys, Juuso Suomalainen ja syötön antoi Jesse Holmberg. Toisessa erässä maalit 1-1 ja kolmanteen erään lukemissa 2-5.

Kolmannen erän puolessa välissä Jesse Holmberg siirsi Torin jo ratkaisevan tuntuiseen johtoon 2-6. Syöttäjänä toimi Martin Leppälä. Peliaikaa oli jäljellä enää kolme minuuttia ja Torin pelistä paras liike oli hiipunut. EräV kavensi tilanteeksi 3-6 ja viimeisellä minuutilla vielä 4-6, mutta Torin voittoa se ei pystynyt uhkaamaan. Voitto Loviisaan maalein 4-6.

 

Tor – SB Vantaa White
Päivän toinen peli oli SB Vantaata vastaan. Vantaalaiset olivat pelanneet sarjassa ilman tappioita. Taisi joukkueen asenne lipsahtaa hieman ylimielisyydenkin puolelle, mutta tuo asenne ropisi pelin edetessä. Vantaa meni jo 0-2 johoon, mutta Tor tuli tasoihin Juuso Suomalaisen ja Jesse Holmbergin osumilla. Syöttäjänä Juuson maaliin toimi Jerry Jakobsson, Jessen maali oli hieno yksilösuoritus. Vantaa osui avauserässä vielä kerran ja toiseen erään lukemissa 2-3.

Toisessa erässä Vantaa siirtyi uudelleen kahden maalin johtoon, mutta Tor kuittasi. Vantaa teki taas ja jälleen Loviisa kuittasi ja roikkui maalin päässä. Maaleista vastasivat Jonatan Hurmerinta ja Axel Ahoranta. Molemmat syötti Jerry Jakobsson. Kuin toisintona avauserästä teki Vantaa taas kolmannen osuman erän lopussa ja kolmanteen erään tilanteessa 4-6.

Kolmannessa erässä Torin akut alkoivat loppua ja Vantaakin oli ryhdistäytynyt. Päätöserässä Torin Martin Leppälä maalasi kerran Petteri Turton syötöstä, mutta Vantaa neljästi, joista kaksi viimeistä aivan erän lopussa. Tor pelasi kaksi erää hyvin ja teki parhaansa, mutta kolmannessa paukut loppuivat ja Loviisalle tappio maalein 5-10. Hieno taistelu joka tapauksessa.

Syyskausi on nyt paketissa. Joukkue on pelannut ja kehittynyt hyvin. Kevätkauden C-juniorit avaavat pelien osalta kotiturnauksella Agricolahallissa 20.1.2018

EräViikingit East – Tor 4-6 (1-4)(1-1)(2-1)
Juuso Suomalainen 4+0
Jesse Holmberg 1+2
Axel Ahoranta 1+0
Martin Björkell 0+1
Petteri Turto 0+1
Martin Leppälä 0+1
Jerry Jakobsson 0+1
Sebastian Hollmen
Jonatan Hurmerinta
Emil Jaatinen (mv)

Tor – SB Vantaa White 5-10 (2-3)(2-3)(1-4)
Jerry Jakobsson 0+3
Martin Leppälä 1+0
Jonatan Hurmerinta 1+0
Jesse Holmberg 1+0
Juuso Suomalainen 1+0
Axel Ahoranta 1+0
Petteri Turto 0+1
Emil Jaatinen (mv)