B-junioreiden eliittijatkosarja alkoi

Loviisan Torin salibandyn B-juniorijoukkue matkusti lauantaina Nummelaan. Tiedossa oli kaksi ottelua joissa vastaan tulivat Westend Indians Espoosta sekä Lohjan Salibandy.

Indians – Tor
Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja vain puolentoistaminuutin kuluttua Tor siirtyi johtoon.HIenon maalin syötti Markus Ruonala ja viimeisteli Niko Ronimus. Tämän jälkeisessä aloituksessa sen sijaan ei oltu hereillä ja vastustaja kuittasi pelin tasoihin vain neljän sekunnin kuluttua.

Torin peli oli kuitenkin energistä ja pelaajat hyvin pelissä sisällä. Ajassa 7:41 syötti Roy Carlsson Markus Tammiselle, joka siirsi Torin 1-2 johtoon. Erän loppupuolella Tor pääsi pelaamaan ylivoimaa, mikä tuottikin tulosta puolen minuutin jälkeen. Torin kolmannesta maalista vastasi Valtteri Pirttimaa Jim Lill-Smedsin toimiessa syöttäjänä. Avauserä Loviisalle 1-3.

Toisessa erässä ei Torin peli sinänsä laantunut, mutta Indians terävöityi. Se onnistui luomaan lukuisia vaarallisia tilanteita ja piti painetta Loviisan päädyssä. Loviisallakin oli paikkansa, mutta toinen erä Indiansille maalein 2-0 ja kolmanteen erään mentiin tasalukemissa 3-3.

Kolmanteen erään tuli hyvin latautunut Tor. Vajaa kahden minuutin pelin jälkeen syötti Nicklas Nyholm Niko Oravalle, joka siirsi Torin johtoon. Indians painoi päälle, mutta maalissa Max Mattas teki useammankin gamesaverin ja loput hoiti maalikehikko. Indians onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin päätöserän puolessa välissä. Minuutti ennen loppua Nicklas Nyholm maalasi oman karvauksensa päätteeksi ja siirsi Loviisan johtoon 4-5. Indians haki tasoitusta kaikin keinoin , mutta Loviisa kesti ja voitto Torille.

 

Tor – LoSB
Toinen vastustaja oli LoSB Lohjalta. Torin peli oli avausotteluun nähden uneliaampaa ja jo minuutin jälkeen siirtyi LoSB johtoon. Erän loppupuolella Ilari Koskenmäki avasi oikeaan laitaan Niko Ronimukselle, joka ajoi keskelle ja löi pallon reppuun. Avauserä tasan 1-1.

Toisessa erässä Tor siirtyi johtoon Niko Oravan maalilla. Syötön antoi Nicklas Nyholm. LoSB lkuitenkin kuittasi nopeasti pelin tasoihin. Tasoitusmaali kuvasi hyvin LoSBia, joka läpi ottelun lähti varsin sähäkästi vastaiskuihin. Torin tekeminen ei kohentunut pelin aikana ja vääjäämättä LoSB alkoi kuroa kaulaa Loviisaan. Toinen erä Lohjaan maalein 1-3 ja kolmanteen siirryttiin tilanteessa 2-4.

Kolmannessa erässä ei kurssi muuttunut ja LoSB vei päätöserän 1-4. Tor ei pelannut omalla tasollaan ja vaikka joukkueiden tasoerosta eivät loppulukemat 3-8 kerrokaan, olivat ne peli-ilmeeseen ja tekemiseen nähden oikeat.

Otteluiden tilastot
Indians-Tor 4-5 (1-3)(2-0)(1-2)
Nicklas Nyholm 1+1
Markus Tamminen 1+0
Valtteri Pirttimaa 1+0
Niko Orava 1+0
Niko Ronimus 1+0
Roy Carlsson 0+1
Markus Ruonala 0+1
Jim Lill-Smeds 0+1
Ilari Koskenmäki
Jose Vauhkonen
Joona Suomalainen
Niilo Mantila
Oscar Broman
Rasmus Järventaus
Sebastian Stark
Oliver Kanerva
Emil Ahoranta
Max Mattas (mv)

Tor-LoSB 3-8 (1-1)(1-3)(1-4)
Niko Ronimus 1+0
Niko Orava 1+0
Markus Ruonala 1+0
Niilo Mantila 0+1
Ilari Koskenmäki 0+1
Nicklas Nyholm 0+1
Peik Leppälä (mv)