Loviisan Tor C tsemppasivat Sipoossa

Loviisan Torin 02-04 syntyneet C-juniorit pelaavat 02-syntyneiden haastajasarjaa. Sunnuntaina Loviisan Torin edustusjoukkue sai vieraakseen ÅIF:n ja vastavuoroisesti C-juniorit matkustivat ÅIF:n vieraaksi Sipooseen. Haastajasarjan turnauksen toisessa ottelussa Tor kohtasi M-Teamin Helsingistä.

ÅIF Hunters – Tor
Sarjakärki ÅIF:n kokoonpanossa oli mukana kaksi pelaajaa ja maalivahti, jotka edellisellä viikolla olivat 02-syntyneiden SM-sarjan kokoonpanossa, joten tiedossa oli kova vastus. Tor otti karvauksen maltillisemmin ja erityisesti tiukkaa puolustuspelaamista omassa päässä painotettiin. Tor pelasi hyvin, mutta ÅIF oli avauserässä vielä parempi ja vei sen maalein 2-0.

Toisessa erässä Torin pallolliseen peliin saatiin lisää varmuutta. Liike ja itsevarmuus paranivat ja kun peliä oli pelattu vajaa 20 minuuttia, kavensi Sebastian Hollmen tilanteeksi 2-1. Pohjatyön teki Jonatan Hurmerinta jolle myös syöttöpiste. ÅIF karkasi jälleen kahden maalin päähän iskien kolmannen osumansa reilu minuutti ennen erätaukoa.

Loviisan poikien selkäranka ei kuitenkaan taittunut ja niin vain kavennettiin aivan erän loppuhetkillä. Juuso Suomalainen nousi vasenta laitaa ja sivalsi syötön Axel Ahorannalle, joka painoi pallon vastustamattomasti pussiin ohi ÅIF:N maalivahdin.Toinen erä Torille 1-2 ja kolmanteen maalin takaa-ajoasemassa tilanteessa 3-2.

Kolmannessa erässä peli aaltoili päästä päähän. Tor haki vimmatusti tasoitusta ja välillä omassa päässä pyöritys oli melkoista. Pelaajat ottivat useita leimoja ihoon peittäessään vastustajan tykityksiä ja ne mitkä menivät luukulle saakka, hoiti maalissa pelannut 04-joukkueen Valdemar Lindroos erinomaisesti.

Viimeinen peliminuutti oli jo käynnissä, kun Tor otti kuudennen kenttäpelaajan kentälle ja pelasi ilman maalivahtia. Kauaa ei kerinnyt peli käydä, kun Mathias Willner löysi maalin edestä Rasmus Ståhlin, joka tuuttasi pallon oikeaan yläkulmaan ja Tor-katsomossa kädet ilmaan. Viimeiset 40 sekuntia puolustettiin tarkasti eikä lisämaaleja nähty.

Pisteet tasattiin lukemin 3-3. Molemmat joukkueet taistelivat tilanteet loppuun saakka, mutta puhtaasti. Vauhdikkaasta menosta huolimatta ottelussa ei jaettu ainuttakaan rangaistusta. Kaiken kaikkiaan erinomainen esitys C-junnuilta.

Onnelliset onnistujat – Sebastian Hollmen ja Valdemar Lindroos

 

M-Team – Tor
Seuraava vastustaja oli M-Team Helsingistä. Avausmaalin teki viiden minuutin pelin jälkeen M-Team, mutta vain vajaa minuutti tästä ja Petteri Turto kavensi pakkiparinsa Martin Leppälän syötöstä tilanteeksi 1-1. M-Teamilla oli vaikeuksia avata peliään Torin tukkiessa keskikentän ja riistäen palloja tehokkaasti. Alle minuutti edellisestä ja Axel Ahoranta pisti limpun uuniin ja Tor siirtyi johtoon 1-2. Avauserän viimeinen kolmannes oli jo menossa, kun vejekset Ståhl & Ståhl rakensivat maalin Rasmuksen toimiessa syöttäjänä ja Linuksen maalatessa. Ensimmäinen erä ansaitusti Torille lukemin 1-3.

Toinen erä starttasi ja eteni loviisalaisten hallitessa. M-Team ei tahtonut löytää keinoja hyökätä vaan joutui puolustuskannalle. Reilu 19 minuutin kohdalla Rasmus Ståhl siirsi rinkelin maaliviivan paremmalle puolelle Mathias Willnerin tarjoilusta ja reilu minuutin kuluttua Martin Leppälä iski Rasmuksen syötöstä Torin jo 1-5 johtoon. Enempää ei maaleja toisessa erässä nähty joten päätöserään loviisalaisten neljän maalin karussa.

Kolmas erä jatkuu siitä mihin toinen päättyi. Reilu kaksi minuuttia ja Axel Ahoranta ohjaa kiisken sumppuun Juuso Suomalaisen alustuksesta. M-Teamilta loppuu usko ja Tor menee menojaan. Jerry Jakobsson toimii lukkarina ja Martin Leppälä tööttää takalaittoman syvälle helsinkiläisten verkkoon. Alle minuutti tästä ja työmyyrä Sebastian Holmen hoitaa reikäisen muovin kierrätykseen eikä syöttäjiä tarvittu. Vauhti ei laannu ja Linus Ståhl heittää perhosen haaviin Jonatan Hurmerinnan syötöstä.

Tor-myrskyn keskellä myös vastustajakin onnistuu ja tekee toisen maalinsa. Tilanteessa M-Team pelaa kuitenkin korkealla mailalla ja saa viiden minuutin jäähyn. Loviisa dekoreeraa lukemia ylivoimalla vielä kahdesti. Ensin sentteri Jerry Jakobsson tekee Martin Leppälän syötöstä ja viimeisen kerran digitaulussa välähtää kun Max Helenius löytää Rasmus Stählin joka saattelee valkoisen vielä kerran aitaukseensa. Kolmas erä ansaistusti Torille maalein 1-6 ja koko ottelu lukemin 2-11.

Hyvä turnaus Torilta. Jokainen pelaaja onnistui ja joukkueena selkeä tason nosto edellisistä peleistä!

Otteluiden tilastot

ÅIF – Tor 3-3 (2-0)(1-2)(0-1)
Sebastian Hollmen 1+0
Axel Ahoranta 1+0
Rasmus Ståhl 1+0
Mathias Willner 0+1
Jonatan Hurmerinta 0+1
Juuso Suomalainen 0+1
Max Helenius
Linus Ståhl
Martin Björkell
Jerry Jakobsson
Petteri Turto
Martin Leppälä
Valdemar Lindroos (mv)

M-Team – Tor 2-11 (1-3)(0-2)(1-6)
Martin Leppälä 2+2
Rasmus Ståhl 2+2
Axel Ahoranta 2+0
Linus Ståhl 2+0
Jerry Jakobsson 1+1
Sebastian Hollmen 1+0
Petteri Turto 1+0
Mathias Willner 0+1
Juuso Suomalainen 0+1
Max Helenius 0+1
Jonatan Hurmerinta 0+1