Loviisan Tor E-juniorit aloittivat sarjapelinsä

Loviisan Torin salibandyn E-junioreiden sarjapelit käynnistyivät viikonloppuna Helsingin Myllypurossa. E-junioreiden pelaajat ovat syntyneet 05-07 ja joukkue pelaa D2-junioreiden eli 05-syntyneiden haastajasarjassa.

Tor – ToTe
Sarjapelien avausvastustaja oli Toukolan Teräs eli ToTe. Joukkue oli uusi tuttavuus E-junioreille. Kuten usein aiemminkin oli valmistautuminen peliin onnistunut hyvin ja Tor otti ohjat käsiinsä pelin alussa. Vain kolmella pakilla pelannut Tor aloitti maalin teon, kun avauserän puolessa välissä iski Niilo Palasmaa Torin 1-0 johtoon. Kahdentoista minuutin pelin jälkeen teki David Vauhkonen 2-0 Mickel Backin syötöstä ja vain 15 sekuntia edellisestä maalasi Niilo toistamiseen. Syötön tarjoili Pontus Stark. Toiseen erään mentiin tilanteessa 3-0.

Toisessa erässä ToTe tai pikemminkin heidän numero 15 heräsi. Kyseinen pelaaja pujotteli heti aloituksesta Torin maalille ja teki tilanteeksi 3-1. Kyseinen pelaaja saikin varsinaisen hurmoksen päälle ja teki toisessa erässä vielä kolme maalia lisää Torin yhtä vastaan ja näin kolmanteen erään lukemissa 4-4. Torin ainokaisen toisessa erässä teki Mickel Back Pontus Starkin syötöstä.

Kolmannen erän vastaavasti Tor aloitti vauhdikkaasti kun Ville Yrjölä teki kuuden sukunnin kuluttua avauksesta Mickelin syötöstä Torin viidennen maalin. ToTe ei kuitenkaan taipunut vaan tasoitti. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen. Torille maalin teki Mickel Pontuksen syötöstä. Tor oli joukkueena parempi ja vaikka asenne oli hyvä, oli peli hiukan väkinäistä. Myöskään vastustajan numeroa 15 ei saatu kuriin ja hyväkätinen pelaaja tekikin viisi maalia. Piste on kuitenki aina hyvä saavutus etenkin avauspelissä.

 

Tor – SCH Hyvinkää

Toisessa ottelussa vastaan tuli niin ikään entuudestaan tuntematon SCH Hyvinkäältä. SCH oli tasaisempi joukkue kuin ToTe, mutta myös Torin peli asettui paremmin uomiinsa. Tor sai yhden pelaajan lisää ja näin ehjät kentät, mikä sekin selkeytti kenttien toimintaa.

Pelissä syöttöpeli kulki avausottelua paremmin ja vaikka parannettavaa jäikin, niin oli Tor selkeästi parempi. Tor voitti kaksi ensimmäistä erää maalein 3-1, päätöserän 5-1 ja koko ottelun lukemin 11-3.

Avausturnaus sujui hyvin. Asenne ja keskittyminen peliin oli jokaisella pelaajalla erinomaista läpi turnauksen, vaikka pelien välillä olikin pitkä tauko. Seuraava turnaus pelataan lauantaina 21.10 Klondyke Areenalla Keravalla. Vastaan tulevat tuolloin EräViikingit ja MaSu Malmilta.

Otteluiden tilastot

Tor – ToTe 6 – 6
Mickel Back 2+2
Pontus Stark 0+3
Niilo Palasmaa 2+0
Ville Yrjölä 1+0
David Vauhkonen 1+0
Taavi Ylärakkola
Väinö Hovi
Toivo Heiskanen
Albert Tyskas
Johan Salminen (mv)

Tor – SCH Hyvinkää 11 – 3
Martin Carlsson 3+2
Ville Yrjölä 2+3
Mickel Back 2+1
Niilo Palasmaa 2+0
Taavi Ylärakkola 1+0
Albert Tyskas 1+0
David Vauhkonen 0+1
Toivo Heiskanen 0+1
Pontus Stark (mv)