Maksut

Yleisurheilun harrastaminen Loviisan Torissa on edullista, muutamalla kympillä voi harrastaa koko vuoden.

Loviisa Torin jäsenmaksu

Kaikilta Loviisa Torin toiminnassa mukana olevilta (lajista ja jaostosta riippumatta) peritään seuran jäsenmaksu ajanjaksolta 1.5.-30.4. kerran vuodessa maaliskuussa. Maksun suuruus on 20 €/henkilö iästä riippumatta.

Yleisurheilujaoston kausimaksu

Kaikilta, jotka osallistuvat yu-jaoston järjestämiin tapahtumiin (kilpailut Loviisassa, ohjatut harjoitukset, urheilukerhot, jäsentoiminta ym.) peritään ajanjaksolta 1.5.-30.4. kausimaksu, jonka suuruus on 20 €/henkilö iästä riippumatta tai mikäli perheestä osallistuu enemmän kuin kolme henkilöä, maksu on 50 €/perhe.  Maksu peritään maaliskuussa. Maksuun kuuluu myös Torin logolla varustettu T-paita.
Lisäksi kilpailevalla urheilijalla on mahdollisuus osallistua harjoitusleireihin ja kilpailuihin osittain seuran kustannuksella.

Yleisurheilulsenssi

Seuran omiin kisoihin, ÖK-kisoihin ja muutamiin muihin epävirallisiin kilpailuihin voi osallistua lunastamatta yleisurheilulisenssiä.

Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä lisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa.

        Tietoja kilpailulisenssistä/Sporttipassista löydät http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

 

Loviisa Tor suosittelee, että kaikilla toiminnassamme jollain tavalla mukana olevilla urheilijoilla on voimassa oleva yleisurheilulisenssi/Sporttiturva = tapaturmavakuutus.