Maksut

This post is also available in: ruotsi

Yleisurheilun harrastaminen Loviisan Torissa on edullista, muutamalla kympillä voi harrastaa koko vuoden.

Loviisa Torin jäsenmaksu

Kaikilta Loviisa Torin toiminnassa mukana olevilta (lajista ja jaostosta riippumatta) peritään seuran jäsenmaksu kerran vuodessa (loppuvuodesta).
Maksun suuruus on tällä hetkellä 15 €/henkilö iästä riippumatta.

Yleisurheilujaoston kausimaksu

Kaikilta, jotka osallistuvat yu-jaoston järjestämiin tapahtumiin (kilpailut Loviisassa, ohjatut harjoitukset, urheilukerhot, jäsentoiminta ym.) peritään kausimaksu, jonka suuruus on 20 €/henkilö iästä riippumatta tai mikäli perheestä osallistuu enemmän kuin kolme henkilöä, maksu on 50 €/perhe.  Maksuun kuuluu myös Torin logolla varustettu T-paita.
Lisäksi kilpailevalla urheilijalla on mahdollisuus osallistua harjoitusleireihin ja kilpailuihin osittain seuran kustannuksella.

Yleisurheilulsenssi

Seuran omiin kisoihin, ÖK-kisoihin ja muutamiin muihin epävirallisiin kilpailuihin voi osallistua lunastamatta yleisurheilulisenssiä.

Kaikkiin muihin urheilijalla kuuluu olla voimassa oleva lisenssi, johon myös kuuluu tapaturmavakuutus (alle 20-vuotiailla).
Virallisiin kilpailuihin (myös muiden seurojen järjestämiin kisoihin) tulee ilmoittautua Kilpailukalenterin kautta ja se onnistuu ainoastaan mikäli urheilijalla on voimassa oleva lisenssi. Tutustu Kilpailukalenteriin

Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä lisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa.

Lisenssin hinnat ovat seuraavat 1.10.2015 alkaen:

* 2002 tai aiemmin syntyneet 27 € (14-vuotiaat ja yli)
* 2003 – 2008 välisenä aikana syntyneet 17 € (8-13-vuotiaat)
* 2009 ja myöhemmin syntyneet 10 € (7-vuotiaat ja alle)

Lisenssi sisältää:

* Ifin tapaturmavakuutus (v. 1997 ja myöhemmin syntyneet)
* Kilpailukalenteri-ilmoittautuminen

HUOM! Mikäli olet 20 v. tai vanhempi varmista, että sinulla on kattava vakuutus.

* Spurtti News -lehti 8 – 13 vuotiaille (1 kpl/perhe, 2003 – 2008 välisenä aikana syntyneet).
* Kilpailupa SUL:n alaisissa kilpailuissa.

Voimassaoloaika:

Lisenssi ja siihen liittyvä tapaturmavakuutus, joka on ostettu 1.10.2015 jälkeen ovat voimassa maksupäivästä vuoden 2016 loppuun saakka (31.12.2016)

Tutustu lisenssiin tästä.   Voit maksaa lisenssin tästä

Seuramme suosittelee, että kaikilla toiminnassamme jollain tavalla mukana olevilla urheilijoilla on voimassa oleva yleisurheilulisenssi.